fredag den 22. maj 2009

Dagens tøj

Jeg troede, det ville blive en solrig dag, og det var det endnu også, da jeg stod op for at gå en tur rundt med hunden og plukke mælkebøtter.

Da jeg kom hjem var det dog allerede blevet gråt og koldt, så måtte krybe i hoodie og tights - men jeg tog billeder inden jeg drog ud.


Kjole: Asos
Sandaler: Topshop
Sommerfugl: Aner det ikke

5 kommentarer:

 1. Hejsa :) Det er ret sjovt - faldt tilfældigt over din blog og opdagede, at 'der var pigen, der købte mine topshop sandaler' :b dejligt at se, at du er glad for dem!

  Er nødt til at spørge, hvor gamle dine Bronx wedges er? De er super fine - men jeg kan desværre ikke finde dem på bronx's hjemmside.

  Vh. Pernille

  SvarSlet
 2. Hej Pernille :D

  Gud, hvor sjovt! Ja, jeg er meget glad for dem. Det er mine første flade sandaler nogensinde, så de bliver overordenligt flittigt brugt. ;)

  Jeg købte mine Bronx på Ebay efter forgæves at have søgt på nettet. Der fåes de også lidt billigere end andre steder, hvis det er læderversionen, du vil have.

  Modellen hedder Shani, hvis du vil søge efter dem. God jagt! :)

  SvarSlet
 3. Det er jeg glad for at høre! Jeg har nemlig aldrig selv brugt dem, idet de var en tand for store & derfor bare stod og samlede støv - & hey, alle sko fortjener jo at blive elsket (;

  Tusind tak for info - dem vil jeg da kigge efter (;

  SvarSlet
 4. Hvor er du bare super fin og sommeragtig! Er vild med sandalerne btw :)
  /L

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt lide dine hvide kjoler! Du kler dem altså rigtig godt!

  SvarSlet